• banner-01
  • banner-02
  • banner-03
  • Phytosanitatry-certificate-available

    Phytosanitatry-sertipikat-sadia

  • Advanced-modern-nursery

    Maju-modérn-pabinihan

  • Guarantee-of-quality

    Jaminan-of-kualitas

  • Thousands-of-succulent-varieties

    Rébuan-sukulén-variétas

  • Professional-breeding-equipment

    Profésional-beternak-parabot

  • background-02-1920x740
  • company img-2

Sagalana Anjeun Peryogikeunahli kebon

Min Hui (Fujian) Horticultural Co., Ltd. diadegkeun dina Maret 2012 kalayan modal kadaptar 20 juta yuan.Lokasina di Kuitou Industrial Park, county pingnan, Kota Ningde, Propinsi Fujian, kalawan leuwih ti 160 pagawé;Pausahaan boga 10.000 méter pasagi kultur jaringan modern panalungtikan seedling sarta base ngembangkeun, sarta 200 acres tina rumah kaca tatanén modern jeung base penanaman;Ieu téh mangrupa parusahaan tatanén kembang anyar modern munggaran di Cina kalibet dina kultur jaringan fleshy, penanaman bibit kultur jaringan jeung jualan.

Maca deui