Tentang Kami

Min Hui (Fujian) Horticultural Co., Ltd.didirikan dina Maret 2012 kalawan ibukota didaptarkeun 20 juta yuan.

Lokasina di Kuitou Industrial Park, county pingnan, Kota Ningde, Propinsi Fujian, kalawan leuwih ti 160 pagawé;Pausahaan boga 10.000 méter pasagi kultur jaringan modern panalungtikan seedling sarta base ngembangkeun, sarta 200 acres tina rumah kaca tatanén modern jeung base penanaman;Ieu téh mangrupa parusahaan tatanén kembang anyar modern munggaran di Cina kalibet dina kultur jaringan fleshy, penanaman bibit kultur jaringan jeung jualan.

Pausahaan utamana kalibet dina kultur jaringan sareng penanaman penjualan succulents sareng variétas kembang, bibit héjo, pepelakan pot leutik, buah sareng sayuran.Dina waktos anu sami, éta aktipitas penjualan taneuh penanaman kembang, pupuk kembang, alat-alat ngebon pot kembang sareng alat-alat.Produksi taunan bibit nyaéta 12-15 juta, sareng jumlah penjualan taunan langkung ti 35 juta yuan.

company img
company img-2

Min Hui (Fujian) Horticultural Co., Ltd. nyaéta perusahaan ngarah di kota Ningde, perusahaan téknologi tinggi nasional sareng perusahaan téknologi tinggi propinsi;Produk kami diékspor ka sakumna dunya, sareng kami mangrupikeun hiji-hijina perusahaan di Fujian wétan kalayan kualifikasi produksi, penjualan sareng ékspor bibit pepelakan.Kusabab kami nampi lisénsi impor sareng ékspor taun 2018, kami parantos suksés ngékspor ka langkung ti 13 nagara kalebet Amérika Serikat, Australia, Jepang sareng Koréa Kidul.

Ayeuna, perusahaan gaduh platform penjualan toko online sapertos Tmall, JD.COM, Taobao, platform WeChat toko mikro, platform APP succulent sareng Alibaba, sareng parantos nandatanganan perjanjian kerjasama jangka panjang sareng langkung ti 100 konsumén kalebet rumah kaca ritel ageung sareng imah kaca sightseeing sakuliah nagara, jeung konsumén sakuliah dunya.

Proyék utama perusahaan

Panaliti sareng pamekaran sareng produksi bibit kultur jaringan.

Ayeuna, perusahaan ngagaduhan 12 tanaga tulang tonggong téknis inti R&D, kalebet 8 kalayan gelar sarjana atanapi langkung luhur.Dina hal téknologi, perusahaan parantos ngumpulkeun téknologi anu beunghar sapertos beternak sareng budidaya succulents sareng kembang, sareng gaduh yayasan téknis anu padet.

Leuwih ti éta, parusahaan boga yayasan alus keur gawé babarengan teknis na bursa di imah jeung di mancanagara, sarta geus ngadegkeun jangka panjang tur stabil hubungan koperasi produksi, learning jeung panalungtikan kalawan Fujian Tatanén sarta Universitas Kehutanan, Fujian Akademi Élmu Pertanian jeung Fujian Universitas Normal. , jeung sajabana, sarta ngawangun basis prakték pikeun mahasiswa.

company img-3

Unit panalungtikan ilmiah ieu nyayogikeun dukungan téknis anu kuat pikeun perusahaan.Ayeuna, éta tiasa nyayogikeun langkung ti 400 jinis bibit kembang pikeun pasar, diantarana langkung ti 300 jinis variétas langka dikembangkeun sareng diproduksi, sadar kakuatan harga sakitar 70% tina bibit di pasar.

company img-4

Penjualan e-commerce.

Ayeuna, rumah kaca tatanén modern kalawan 2.700 méter pasagi e-commerce na logistik kembang puseur gudang transit, 1.300 méter pasagi tampilan produk jeung puseur jualan na leuwih ti 20.000 méter pasagi geus réngsé sarta nempatkeun kana pamakéan.

Perusahaan parantos nyetél jaringan sareng departemén penjualan offline, sareng gaduh platform penjualan toko online sapertos Tmall, JD.COM, Taobao, platform WeChat micro-store, platform APP succulent sareng Alibaba.Produk dijual ogé di sakuliah nagara, sarta ogé diékspor ka Éropa, Amerika, Australia, Jepang jeung Koréa Kidul.

Penanaman koperasi di rumah kaca.

Kalayan modus gawé babarengan "Perusahaan+Patani+Internet" jeung ngaliwatan "Penyediaan Bibit + Dukungan Téhnis + E-commerce Repurchase", pausahaan ngadorong para patani ngamekarkeun penanaman kembang jeung ngamimitian usaha, sarta terus ngaronjatkeun panghasilan patani.Ngaliwatan panalungtikan penanaman ékspérimén di dua pangkalan penanaman di Pingnan, perusahaan ngagaduhan sakumpulan mode manajemén penanaman anu kawilang sampurna, anu ngalegaan sukulen ka tujuh pangkalan pengentasan kamiskinan di unggal kacamatan Pingnan, sareng ngalaksanakeun mode gawé babarengan "internet plus Company + Petani" , nu hasil drive panghasilan patani ', brings cara anyar pikeun alleviation kamiskinan tepat, sarta nyadar "win-win" antara usaha jeung growers.Penanaman taunan proyék ieu 2 juta pepelakan, sareng penjualan taunan bibit réngsé langkung ti 8 juta yuan, mastikeun yén panghasilan taunan unggal rumah tangga miskin 40,000-60,000 yuan.