Aeonium

  • Aeonium Plant “Goddess luo mage”

    Tutuwuhan Aeonium "Dewi luo mage"

    17cm Pot Aeonium Plant "Dewi luo mage"

    Ieu jenis sedeng badag, milik breed husus, dormancy bisa mundur brocade, tumuwuh pasamoan lila naek brocade afresh.Kusabab ciri ieu, adaptability jadi kuat, cocog pikeun loba wewengkon tumuwuh.

  • Succulent Plant Greenovia “Princess Laura”

    Tutuwuhan Succulent Greenovia "Putri Laura"

    Jenis Tutuwuhan : Tutuwuhan Alami
    Ragam: Greenovia
    Atribut: Kalayan kelopak kandel
    Fitur: résistansi halodo
    Hirupna: Gampang breed

  • Aeonium ‘Mardi Gras

    Aeonium 'Mardi Gras

    Aeonium 'Mardi Gras' mangrupikeun kultivar anu saé pisan ti Amérika.Éta ngagaduhan sababaraha warna sareng tanda anu luar biasa anu katingali saé sapanjang taun.

    Salaku tumuwuh eta offsets ngahasilkeun rungkun leutik geulis, hiji must mutlak pikeun koleksi nanaon.

  • Aeonium Medusa

    Aeonium Medusa

    Aeonium 'Medusa' mangrupikeun salah sahiji Aeonium variegated anu paling indah anu kantos aya.Hal ieu dipercaya mangrupa wangun variegated tina Aeonium 'Velour'.Kalayan gosip ngeunaan olahraga ti Aeonium 'Velour' asalna ti Holland.

    Aeonium 'Medusa' ti saprak éta janten salah sahiji variétas anu paling diobrolkeun sareng dipilarian di pangeusina.

    Variegasi tetep luar biasa kuat dina pepelakan sareng nahan bentuk anu saé nalika tumbuh.Dina usum panas, variegasi warna beureum panas, sareng nalika usum tiris ngadeukeutan, ujung daun luar janten bodas-krim.Ieu ngan kombinasi geulis tur stunning, utamana lamun Aeonim ieu ngahontal ukuran dewasa.

    Aeonium 'Medusa' tumuwuh pisan Kawas Aeonium 'Velour' sarta baris ngabentuk lapisan cabang handap rosette sentral.Pikeun pangaweruh urang, éta teu tumuwuh sakumaha badag saperti ieu meureun alatan tutuwuhan anu variegation.Bisa tumuwuh nepi ka 45cm jangkungna, sarta 40cm sumebar kalawan sababaraha lapisan offsets.

    Anjeun tiasa ningali variasi anu langkung poék sapertos konci makhluk mitos Yunani Medusa, anu rambutna janten oray salaku hukuman ku dewa.

  • Aeonium Plants Aeonium LilyPad

    Aeonium Tutuwuhan Aeonium LilyPad

    Aeonium LilyPad gampang tumuwuh kuncup samping, daun handap gampang layu sarta ngabentuk loba tumpukan heubeul, daunna kandel sarta bentukna sendok, ujung daun teu atra, sarta bentuk lotus disusun raket.Jeung lingkungan konservasi sarua, daun anu héjo nepi ka pink oranyeu héjo, jeung lily lily dina kaayaan nu geulis pisan, tapi lily héjo nyaéta beungeut saeutik warna sayur.Lily Lily titik caang sejen nyaeta ambu atra, leutik. tumpukan heubeul geulis pisan.

     

    Tilepan édit bagian ieu téhnik budidaya

    Aeonium LilyPad gampang pikeun ngajaga, gampang tumuwuh ti handap pucukna gurat pikeun ngabentuk tihang heubeul panjang, sabab mangrupakeun genus lontar lotus, jadi dormancy usum panas leuwih atra, usum panas kudu nengetan ngiuhan, jumlah leutik. tina cahaya langsung, pikeun mastikeun yén pabrik teu kosong, nyebarkeun jajan bisa; Kudu ngadalikeun cai, taneuh baskom garing, sapanjang baskom sapanjang jumlah leutik cai bisa; Ventilasi kudu strengthened; Summer ulah hujan, sirah watering, jangka panjang beueus taneuh baskom.Spring jeung usum tumuwuhna gugur, coba méré cukup cahaya, cukup cahaya, lily daun bakung bakal leuwih dibungkus, leuwih kompak jeung kandel, warna presents a menawan jeruk pink héjo, cahaya cukup, daun bakal jadi leuwih sumebar kaluar, daun jadi héjo, warna sayur.Spring jeung gugur tumuwuh usum bisa watered adequately, baskom taneuh geus garing 70 atawa 80 bisa dituang tuntas, ulah garing pikeun lila, usum hujan kudu nyingkahan jangka panjang. hujan drench, nyegah seeper daun ruksak.Pikeun lPenanaman bakung ily, sedeng leupas sarta breathable bisa dipilih, kayaning gambut / bran kalapa, sarta proporsi taneuh granular satengah satengah.Proporsi taneuh tiasa dikonpigurasi dina proporsi anu béda-béda dumasar kana kabiasaan lingkungan sareng pangropéa lokal.