Araceae

  • Araceae Alocasia Odora OKinawa Silver

    Araceae Alocasia Odora OKinawa Silver

    Rambatan Araceae: nengetan kanaékan sedeng dina bentuk daun bari ngajaga nyemprot cai murni, supados daunna langkung bersih sareng rapih, kecuali di luar.

    Salajengna suhu luhur sarta kalembaban anu luhur, usum garing nepi ka garing tuntas watering, bisa disemprot sabudeureun, ngurangan garing, teu dina cai baskom, periode suhu low pikeun ngurangan jumlah watering, ngajaga stabilitas sistem akar jeung dormancy.Do tutuwuhan. teu ngudag tumuwuh teuing, ulah hawa lemah sareng kalembaban luhur, akar tutuwuhan goréng jeung maot.

  • Succulent plant Monstera var. borsigiana White Variegata

    Tutuwuhan succulent Monstera var.borsigiana Bodas Variegata

    Suhu anu cocog pikeun tumuwuhna awi nyaéta antara 18-28 ℃.Nalika melak éta, urang kedah nengetan parobahan suhu lingkungan.Dina usum suhu luhur dina usum panas, urang kedah nyandak ukuran cooling, kayaning mindahkeun ka kamar tiis, atawa nyemprot cai dina tutuwuhan pikeun niiskeun eta. Dina usum tiis usum tiis, éta ogé kudu dipindahkeun ka kamar haneut, jeung ngajaga suhu jero rohangan luhur 15 darajat Celsius, pikeun minuhan kaperluan usum na.

  • Succulent plant Philodendron Pink Princess

    Tutuwuhan succulent Philodendron Pink Putri

    Philodendron pink Putri mangrupikeun variasi alami tina rupa-rupa.putri pink philodendron mangrupikeun variasi tina rupa-rupa.

    Daunna karek tumuwuh warna coklat-beureum, variasi tina rupa daun bakal muncul sababaraha pink, patch pink bodas.Jeung bakal aya sababaraha bintik pink bodas atawa bulak dina daun.

  • Succulent plant Philodendron Var

    Tutuwuhan succulent Philodendron Var

    Manajemén kalembaban: kawas lingkungan garing, watering luyu bisa jadi. Pikeun ngajaga taneuh beueus, menyemprot pepelakan kalawan cai sarta niiskeun aranjeunna nalika suhu luhur, ngajaga hawa 60 nepi ka 70 persen beueus.

  • Succulent plant Syngonium Podophyllum

    Succulent tutuwuhan Syngonium Podophyllum

    Éta mangrupikeun tutuwuhan anu ningali daun.Éta mangrupikeun anggur taunan kalayan sulur anu kuat, sareng pepelakan sawawa gaduh kamampuan nanjak.Gampang tumuwuh akar hawa dina titik-titik sirung, sahingga tiasa naék.Dua ciri has anu sanés nyaéta panjang petiole sareng bentuk daun sapertos suku bebek.

     

    Beungeut daun biasana bodas, krim, pérak, pink jeung wungu, jeung sajabana, sarta pangabisa pikeun ngurangan karbon dioksida pohara alus.Kamampuhan pikeun ngamurnikeun polutan organik anu volatile sedeng, khususna pikeun ngaleungitkeun formaldehida;Ingetan lebu sabeulah (ngaleungitkeun lebu) kamampuan rata-rata.