Kotiledon

  • Succulent Plant HederaL.

    Tutuwuhan Succulent HederaL.

    Éta batang lemes sareng seueur akar epiphytic anu tiasa nyerep kana objék atanapi pepelakan sanés, daun alternatip sareng petioles panjang, sadayana atanapi 3-12 lobed. Corymbose, kembang leutik, biseksual, rada héjo, gaya ngahiji kana kolom pondok, drupes berry.

  • Cotyledon Orbiculata Oblonga Variegata

    Cotyledon Orbiculata Oblonga Variegata

    Cotyledon Orbiculata Oblonga Variegata mangrupakeun shrub fleshy tipe tutuwuhan succulent.Kandel jeung buleud daun clubbed, charmingly naif, ujung luhur sabeulah bakal ngahurungkeun beureum dina panonpoé, beungeut lapisan bubuk bodas, pisan nicely.Like cahaya panonpoe cukup, lingkungan tiis jeung ventilated, résistansi halodo, usum panas bakal hibernate, kudu ditempatkeun di ventilasi jeung ngiuhan, ngurangan frékuénsi watering, watering unggal waktu teu teuing, hawa lingkungan tumuwuh usum teu kudu kurang ti 5 ℃. Perhatian husus diperlukeun , Coba teu noél daun jeung cai dina daun, ku kituna teu mangaruhan penampilan powder layer loss.Propagation mode utamana sisipan pucukna jeung seeding, jeung laju survival tinggi.