Crassula

  • 12cm Pot Crassula Fire Fox

    12cm Pot Crassula Seuneu Fox

    Fleshy, hibrida of Kalanchoe thyrsifolia ngebon, disebut oge drum Ye Tang segel, jenis tutuwuhan leuwih badag, sarta cabang gampang, rada lila curing waktos bakal ngahurungkeun kana kaayaan sumebar bula, daun rélatif kandel, margin daun balik flip, bentuk daun téh cylindrical. atawa listric, hareup obtuse, euweuh tip, sakabeh tutuwuhan panutup ibun, Warna umum daun héjo abu, tapi di lingkungan cerah kalawan bédana suhu badag, daun bakal ngahurungkeun beureum seuneu, babarengan jeung bentukna kawas ceuli rubah, kituna ngaran rubah seuneu.

  • Echeveria Lenore Dean

    Echeveria Lenore Dean

    Tutuwuhan pikeun bumbu fleshy taunan atawa subshrubs, pikeun variétas leutik tur sedeng-ukuran.A stolon tumuwuh tina dasar stolon nu.Rosettes leutik daun tumuwuh di ujung stolon nu.Ku alatan éta, jade kukupu brocade dipelak salila sababaraha taun mindeng bisa tumuwuh di potongan, tapi jade kukupu brocade tumuwuh leuwih laun ti jade kukupu.Tutuwuhan fleshy daun susunan rosette, daun séndok pondok. bentukna, rada tegak, puncakna buleud tur leutik nunjuk, rada melengkung ka jero, sahingga sakabeh tutuwuhan rada corong-ngawangun, warna daun héjo ngora atawa biru-héjo di tengah, konéng bodas dina dua sisi, daun rada ipis, daunna a slight powdery atawa lapisan waxy, teu sieun cai.Jade kukupu brocade cymes axillary, kembang inverted bel – ngawangun, hareup – tungtung 5 retakan. Beureum, konéng di luhur, kembangan ti bulan Juni nepi ka Agustus.

  • Crassula Tricolor Jade

    Crassula Tricolor Jade

    Kumaha melak?

    1. Syarat lingkungan

    Éta langkung milih lingkungan anu haneut, garing sareng cerah.Aranjeunna tahan ka halodo sareng kamiskinan, sanés tiis, tapi ka cai.

    2. Syarat taneuh

    Taneuh Crassula Tricolor Jade kudu porous jeung ventilated, sarta kudu boga drainase alus, jadi taneuh soang Panonpoé Tilelep bisa dicampurkeun jeung taneuh kapang daun atawa peat 2 bagian, taneuh kebon 1 bagian, taneuh keusik atawa vermiculite, sajaba pikeun mastikeun. gizi taneuh, bisa ditambahkeun kana jumlah leutik tepung tulang.

    3. Nyatu cahaya

    Crassula Tricolor Jade succulent salila usum tumuwuh ti April nepi ka Nopémber unggal taun.Salila usum ngembang, aranjeunna kedah dijaga dina lingkungan anu cahayana cekap.Lamun panonpoé teu cukup, aranjeunna gampang tumuwuh, nu ngajadikeun pepelakan leupas sarta daun héjo sarta konéng.

    4.Watering sarat

    Prinsip Crassula Tricolor Jade watering garing sarta tuntas watered, jadi dina usum tumuwuh tina Panonpoé Tilelep cai soang kedah cukup, tapi kudu ulah aya pot cai, disebutkeun Crassula Tricolor Jade gampang rot.

  • Crassula Black lolita

    Crassula Hideung lolita

    Jenis Tutuwuhan : Tutuwuhan Alami
    Variétas: Crassula
    Fitur: résistansi halodo
    Hirupna: Gampang breed

  • Crassula perforata ssp. kasugaensis variegata

    Crassula perforata ssp.kasugaensis variegata

    Suhu: 18-25 ℃ cocog, teu leuwih handap 5 ℃ dina usum tiis; Ngabuahan: Salila tumuwuhna, éta pangalusna pikeun nerapkeun lapisan pupuk unggal sapuluh poé, jeung pupuk cair; Cahya: perlu ditempatkeun dina tempat rada astigmatic; Watering: rada replenished, teu ponding; Robah pot: Hadé pisan mun éta ngaganti pot unggal spring; Rambatan: utamana ku cuttings, ogé dina spring.

  • Succulent Plant Crassula deltoidea

    Tutuwuhan Succulent Crassula deltoidea

    Crassula deltoidea nyaéta tutuwuhan tina genus Cynosaur dina kulawarga Crasaceae, disebarkeun sacara alami di Namibia.Tutuwuhan handap, biasana teu leuwih ti 10 cm luhur, batang nangtung atawa serong, aya kalana branching;Daun silih sabalikna, ovate, triangular atawa rhomboid, fleshy, bodas. dina penampilan, sumebar kalawan bintik kerung leutik, pink dina lampu cukup; Cymes, urn leutik ngawangun, susu bodas, seungit, mekar dina bulan Agustus jeung September unggal taun. Biasana ngagunakeun daun pikeun propagate budidaya, kelamin resep cerah, ogé ventilated. , lingkungan garing jeung taneuh keusik jeung drainase alus, tutuwuhan leuwih halodo tahan, watering kaleuleuwihan bakal rot akar.

  • Crassula ausensis ssp. ausensis

    Crassula ausensis ssp.ausensis

    Crassula Ausensis Ssp.titanopsis nyaéta tutuwuhan kembangan herbaceous taunan tina genus Cynosaur dina kulawarga Crasaceae, pituin kidul Namibia.Jangkungna tutuwuhan nepi ka 10 cm, gampang tumuwuh;Daun rosette, fleshy kandel, ovate, spatulate, bintik convex densely leutik sarta bulu pondok bodas. , daun héjo, sumebar bintik beureum atawa coklat beureum jeung patches sanggeus panonpoé, kembang bodas, corolla lima lobed, lobus hareup evaginate, mekar dina usum panas jeung gugur; Bisa make seeding jeung cabang rambatan pucukna sisi, cinyusu jeung gugur keur usum tumuwuh, kawas lampu nyukupan.

  • Succulent Crassula oblique  Gollum

    Succulent Crassula serong Gollum

    Lingkungan anu Crassula serong Gollum diaku haneut tur garing, cahaya panonpoe cukup, éta tahan ka halodo jeung satengah ngiuhan, teu Hardy, ulah insolation suhu luhur, jadi kumaha Crassula serong Gollume ngangkat?Dina tatanén indoor, kudu ditempatkeun dina alus. cahaya, ti jaman ka jaman ka pindah kaluar di panonpoé, sarta dina usum tiis pikeun ngalakukeun pakasaban hade ukuran haneut. Sedengkeun pikeun taneuh budidaya, éta pangalusna pikeun milih leupas, breathable, drainase alus taneuh asam lampu.