Hoya

  • Succulent Plant Hoya lacunose SP

    Tutuwuhan Succulent Hoya lacunose SP

    Nanjak semi-shrubs, akar ambek dina titik;Sakabeh tutuwuhan glabrous iwal beungeut jero corolla.Daun ovate atawa ovate-lanceolate, panjang 3-4,5 cm sarta rubak 1,5 cm, apikal acuminate, dasar cuneate mun rounded, lacunar dina duanana. surfaces lamun garing, margin conspicuously recurved;Vena tengah naék, urat gurat teu jelas;Petiole 5-10 mm panjang, kelenjar tufted apikal inconspicuous.Peduncle sababaraha 1 cm leuwih panjang batan daun;Calyx lobus ovate, obtuse;Corolla ca.Diaméterna 5 mm, pilose permukaan jero; lobus corolla aksésori ovate, tanduk jero ngabentuk lobus ovate sareng obtuse, istirahat dina antera; subobovate massa sari, panjangna 0,5 mm. Folikel lanceolate, panjangna 5-7 cm, puncak acuminate; Bibit apikal. kalawan jas siki sutra bodas

  • Succulent Plant Hoya imbricata

    Tutuwuhan Succulent Hoya imbricata

    Umumna dilahirkeun dina témbok batang tangkal, kawas iklim haneut, bisa tahan garing, satengah mendung lingkungan cocog pikeun tumuwuh, perlu meungpeuk paparan panonpoé. Dina curing imah bisa nyadiakeun taneuh-euyeub humus, cocog pikeun cahya panonpoé.

  • Hoya Bella Variegated in

    Hoya Bella Variegated di

    Kabiasaan tumuwuh sareng metode konservasi Hoya Bella

    Gampang ngajaga sareng resep lingkungan anu beueus sareng haneut.Dina periode ngembang kuncup, éta kedah nengetan pikeun ngajaga taneuh beueus sareng ningkatkeun kalembaban hawa.Teu boga sarat tinggi pikeun lampu sarta bisa sabar ngiuhan atawa sinar panonpoé langsung.Suitable pikeun scattering lampu, satengah ngiuhan lingkungan penanaman, ulah panonpoé langsung, usum panas kudu ngiuhan ventilation.It bisa dilarapkeun ka paling umum taneuh penanaman kembang.Proporsi partikel henteu langkung ti satengah.Ieu resep dampness, tapi avoids akumulasi cai, nu gampang ngabalukarkeun root rot.The hawa cocog pikeun tumuwuhna Pelagea nyaeta 18 ~ 28 ℃.Éta tahan panas tapi henteu tahan halodo.Di daérah kalér, éta kedah dipindahkeun ka kamar anu dipanaskeun dina usum tiis.

  • Hoya macrophylla variegata In

    Hoya macrophylla variegata In

    Suhu optimum pikeun tumuwuh nyaéta 15 ~ 28 ℃, sarta tumuwuh ogé dina suhu luhur.Dina usum tiis, éta kedah dormancy di lingkungan tiis jeung rada garing, sarta hawa overwintering kudu dijaga di luhur 10 ℃.

  • Succulent Plant Hoya Phuwuaensis

    Tutuwuhan Succulent Hoya Phuwuaensis

    Hoya diaku scattering lampu, satengah ngiuhan lingkungan, nyingkahan paparan panonpoé, sanajan éta kudu irradiation lampu kuat, usum panas ogé kudu ngiuhan, nyegah cahaya kuat langsung daun kaduruk ku panon poe.Tapi lamun jangka panjang disimpen dina garis lampu tempat cukup, éta teu gampang kembangan atawa warna light.Most orchids teu Hardy jeung tumuwuh ogé dina kaayaan suhu luhur, tapi taneuh baskom kudu nyingkahan cai, dina usum panas jeung usum gugur usum suhu luhur, watering kudu cukup, tingali garing ningali baseuh, ningkatkeun hawa. kalembaban anu kondusif pikeun growth.However na, dina usum tiis, spésiés tahan tiis kudu leres insulated atawa langsung dipindahkeun kana kamar, pikeun nyingkahan ngarugikeun tiis disababkeun ku ragrag daun, serius atawa pati tutuwuhan sakabeh.

  • Hoya Callistophylla

    Hoya Callistophylla

    Daun Orchid globular bulak ageung, héjo, lanceolate, puncak acuminate, dasar obtuse, urat menonjol, kulit samangka - sapertos tékstur.

  • Succulent Plant Hoya kerrii var.

    Succulent Plant Hoya kerrii var.

    Cocog jeung tumuwuh di leuweung pinus low, biasana leuwih umum di wewengkon tropis, kawas iklim haneut jeung beueus, sarta teu bisa nampa cahaya langsung, jadi eta cocog pikeun tumuwuh di wewengkon ieu. The lalawanan tiis tutuwuhan teu kuat, sarta bisa. teu leuwih handap 5 ℃ dina usum tiis.Ku alatan éta, perhatian kudu dibayar ka panyalindungan tiis tur kahaneutan nalika beternak di imah.