Lithops

  • Lithop Conophytum Vanzylii

    Lithop Conophytum Vanzylii

    Conophytum Vanzylii ditagih taunan succulent, atawa diréduksi jadi skala, mindeng tanpa stipules.The bobot pondok tur mindeng halimunan.Metamorfosis daun daging hypertrophic, dua lembar union sabalikna jadi inverted congcot.Ragam leuwih, unggal boga ciri.

     

    Conophytum Vanzylii kembang biseksual, rapih, solitér, atawa cymes dichotomous axillary atawa terminal cymes cabang tunggal, perianth 1 whorled, ti 4 nepi ka 5 dipisahkeun atawa digabungkeun leathery, sepals héjo.

     

    Benang sari dasarna 5, tapi mindeng dibagi jadi loba, pangluarna mindeng steril sarta lakop-kawas, filamén dipisahkeun atawa disintésis kana bundles, atawa basa kana monomér; Pistil dasarna ku 3 ~ 5 carpels ngahiji, ovarium punjul atawa inferior, 1 ~ 5 chambers ( kalana nepi ka 20).Ovules loba, langka, inverted atawa melengkung dina unggal chamber.Kapsul atawa berry.

     

    Conophytum Vanzylii sungut awak gajih, sungut beureum, 3 ~ 4 taun kembang batu gugur ti celah di tengah sabalikna daun kaluar konéng, bodas, pink jeung kelir séjén kembang, kembang tunggal bisa muka 3 ~ 7 days.When. aranjeunna mekar, kembang ampir nutupan sakabeh tutuwuhan jeung pisan hipu.Jeung sanggeus jumlah taun sababaraha variétas bakal dipisahkeun kana grup.

  • Lithop Green Ophthalmophyllum Friedrichiae

    Lithop Green Ophthalmophyllum Friedrichiae

    Jenis Tutuwuhan : Tutuwuhan Alami
    Rupa-rupa: Lithops
    Atribut: Mini succulent Daun fleshy
    Wangun Tutuwuhan: Inverted congcot Bentuk karikil
    Fitur: résistansi halodo
    Hirupna: Gampang breed

  • Lithop Pleiospilos Royal Flush

    Lithop Pleiospilos Royal siram

    Jenis Tutuwuhan : Tutuwuhan Alami
    Rupa-rupa: Lithops
    Atribut: Mini succulent Daun fleshy
    Wangun Tutuwuhan: Inverted congcot Bentuk karikil
    Fitur: résistansi halodo
    Hirupna: Gampang breed

  • Succulent Plant Lithop “Golf”

    Tutuwuhan Succulent Lithop "Golf"

    Jenis Tutuwuhan : Tutuwuhan Alami
    Rupa-rupa: Lithops
    Atribut: Mini succulent Daun fleshy
    Wangun Tutuwuhan: Inverted congcot Bentuk karikil
    Fitur: résistansi halodo
    Hirupna: Gampang breed

  • Succulent Plant Lithop L. hookeri

    Tutuwuhan Succulent Lithop L. hookeri

    Jenis Tutuwuhan : Tutuwuhan Alami
    Rupa-rupa: Lithops
    Atribut: Mini succulent Daun fleshy
    Wangun Tutuwuhan: Inverted congcot Bentuk karikil
    Fitur: résistansi halodo
    Hirupna: Gampang breed

  • Lithop Pink Conophytum Burgeri

    Lithop Pink Conophytum Burgeri

    Jenis Tutuwuhan : Tutuwuhan Alami
    Rupa-rupa: Lithops
    Atribut: Mini succulent Daun fleshy
    Wangun Tutuwuhan: Inverted congcot Bentuk karikil
    Fitur: résistansi halodo
    Hirupna: Gampang breed

  • Succulent Plant Lithop “Biscuits”

    Succulent Plant Lithop "Biskuit"

    Jenis Tutuwuhan : Tutuwuhan Alami
    Rupa-rupa: Lithops
    Atribut: Mini succulent Daun fleshy
    Wangun Tutuwuhan: Inverted congcot Bentuk karikil
    Fitur: résistansi halodo
    Hirupna: Gampang breed

  • Lithop Plant mix color L. lesliei

    Lithop Plant campuran warna L. lesliei

    Jenis Tutuwuhan : Tutuwuhan Alami
    Rupa-rupa: Lithops
    Atribut: Mini succulent Daun fleshy
    Wangun Tutuwuhan: Inverted congcot Bentuk karikil
    Fitur: résistansi halodo
    Hirupna: Gampang breed

  • Lithop Plant aucampiae L. Bol.

    Tutuwuhan Lithop aucampiae L. Bol.

    Aucampiae L. Bol.mangrupakeun jenis watek leuwih mantap dina genus lithophilia, sarta dormancy teu atra dina summer.Sun kabayang jade diaku usum haneut jeung iklim usum panas tiis, lingkungan haneut garing jeung cerah.Kudu sieun suhu low, ulah kuat. light.Like cahaya panonpoe pinuh, suhu cocog pikeun tumuwuhna 10 ~ 30 ℃.Suitable pikeun tumuwuh di loam.Two keusik nétral leupas nétral.Two musim usum tiris jeung usum panas inget kana ngurangan appropriately kana Uap conduce molting.

     

    aucampiae L. Bol.kawas cahaya panonpoe, suhu tumuwuhna 20 ℃ a 24 ℃, usum cinyusu jeung gugur kudu ditempatkeun dina balkon kidul atawa budidaya windowsill, dina waktu ieu téh periode flourishing tumuwuhna, kudu dituang unggal 3-5 poé 1 kali cai, ngamajukeun Tumuwuhna sareng kembangan.Aturan tumuwuhna kembang batu nyaéta yén mimiti tumuwuh antara Maret sareng April, ngagantungkeun pertumbuhanana dina usum suhu luhur, asup kana periode dormant dina usum panas, teras mekar sareng mekar saatos usum gugur anu tiis, sareng lebet. mangsa overwintering sanggeus kembang layu.[1]

     

    Runtuhkeun sareng édit daérah distribusi bagian ieu

  • Lithops Plant Kikusiyo Giyoku

    Tutuwuhan Lithops Kikusiyo Giyoku

    Jenis Tutuwuhan : Tutuwuhan Alami
    Rupa-rupa: Lithops
    Atribut: Mini succulent Daun fleshy
    Bentuk Tutuwuhan: Bentuk karikil
    Fitur: résistansi halodo
    Hirupna: Gampang breed

  • Lithops Plant Pleiospilos Royal Flush

    Lithops Plant Pleiospilos Royal siram

    Pleiospilos Royal siram dina dormancy usum panas, tumuwuhna usum séjén, Pleiospilos Royal siram période peeling bakal leuwih panjang, bisa nyebarkeun sapanjang usum tumuwuh, période peeling kudu papanggih deui cahaya panonpoe, kirang cai, tapi ogé Kade ulah kaduruk ku panon poe, kaisar beureum jade. desquamate nyaeta luar kulit heubeul garing lalaunan, gizi disadiakeun pikeun tutuwuhan anyar, daun tutuwuhan anyar jeung sabeulah heubeul bisa tumuwuh dina waktos anu sareng.

    Pleiospilos Royal Flush bahan penanaman utamana permeabel jeung breathable, Pleiospilos Royal Flush teu tahan panonpoé, usum panas kudu sunshade, Pleiospilos Royal Flush période peeling bisa ngabasmi cai luyu, rupa ieu biasana suplai cai garing, watering teu dipping basin.The sakabeh. usum panas shading, ditempatkeun dina caang jeung ventilated lampu sumebar, usum panas bakal ngabasmi atawa sakabéh neukteuk off cai, leuwih bakal ruksak, Pleiospilos Royal siram dina waktu usum panas atawa teu gampang pikeun ngurus, cai saeutik rotten.The sakabeh usum panas tanpa cai, cuek. ogé gampang garing. Lamun hawa turun dina usum gugur, suplai cai bisa dibalikeun, step by step. Lamun tutuwuhan pinuh, teu perlu replenished.Lamun kapanggih rada dispiriting, éta bisa replenished geuwat. Dina usum tiis, hawa teuing low jeung frostbite kudu dihindari.Teu aya masalah nalika taneuh garing dina nol darajat Celsius. Beda antara kalér jeung kidul relatif badag, babaturan kembang pikeun ngokolakeun nurutkeun lingkungan sorangan, baranahan jade kaisar beureum bisa sown, babaturan kembang kudu nengetan kaisar beureum kulit jade cai ipis, leuwih tahan ka panonpoé oh, kembang babaturan teu merhatikeun kaduruk ku panon poe.

  • Succulent plant Lithops Olivacea

    tutuwuhan Succulent Lithops Olivacea

    Éta mangrupikeun succulent taunan tanpa batang sareng sapasang daun montok anu katingali sapertos batu nalika henteu kembangan anu panjangna dugi ka 25mm sareng lebar 18mm dina celahna.Spésiés ieu ngabentuk gumpalan anu ageung pisan, seringna aya 30 atanapi langkung huluna.Jandélana héjo zaitun atanapi héjo keabu-abuan;sisina abu-abu sakapeung diwarnaan semu héjo-konéng, sakapeung wungu.Jandéla téh cirina leuwih leutik batan kuriling huluna panggedéna.

     

    Dina pepelakan anu dikumpulkeun, jandelana sering datar sareng kusam semu coklat-héjo, tapi dina budidaya jandelana salawasna héjo sareng gilig.Dina sababaraha tutuwuhan pulo teu aya (var. maculata) tapi di batur meureun aya nepi ka 16 pulo.Ujung jandela ngan saeutik denticulate di sababaraha tutuwuhan, sedengkeun di batur margin distinctly denticulate.Kembangna konéng, diaméterna dugi ka 30mm, 5-merous.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2