Warta

  • Iraha anjeun kedah mésér succulent online?
    waktos pos: Aug-09-2022

    Pikeun pencinta succulent hirup di belahan kalér,Lamun hayang meuli succulents ti toko online,Paling pangalusna meuli di cinyusu atawa usum tiis.Succulents teu adaptasi ogé kana pot anyar dina usum panas sweltering, jeung lamun teu ngadalikeun Anjeun. watering, tutuwuhan bisa jadi ruksak akar maranéhanana.Suhu luhur ...Maca deui»

  • Sakumaha jerona Lithops kedah dikubur?
    waktos pos: Jul-14-2022

    Tingali kana Lithops dina gambar di handap ieu.Naha aya rasa nyumput dina taneuh?Ukur beungeut di luar.Di lingkungan anu garing di alam liar, langkung alit daérah anu kakeunaan hawa, langkung seueur cai anu bakal nguap.Ieu mangrupikeun metode anu efektif pikeun ngajagaan diri dina lingkungan anu kakurangan cai ...Maca deui»

  • Daptar sababaraha succulents anu rawan maot dina usum panas
    waktos pos: Jun-27-2022

    Kasusah succulents dina daptar ieu salamet usum panas kalayan aman sabanding sareng jumlah dinten dina usum panas sareng suhu rata-rata.Beuki lila usum panas jeung leuwih luhur suhu, beuki hésé pikeun succulents salamet 1.Ramo orok.Tungtung umum maranéhanana dina usum panas nyaéta ...Maca deui»

  • Kaunggulan jeung kalemahan produksi bibit kultur jaringan
    waktos pos: May-07-2022

    kauntungan 1.Reproduksi aséksual mungkin.Kanggo sababaraha pepelakan anu hese baranahan sacara aséksual dina produksi, atanapi pepelakan anu henteu tiasa diréproduksi sacara aséksual, sajumlah ageung bibit vegetatif tiasa didapet dina waktos anu pondok dina kaayaan khusus kultur jaringan.Ti...Maca deui»

  • Naha succulent maot sanggeus kakeunaan hujan
    waktos pos: Apr-11-2022

    Sakedap deui usum hujan.Ngeunaan patarosan naha succulents tiasa baseuh dina hujan, sababaraha pencinta succulents sigana bakal mimiti ngabahas.Sababaraha succulents henteu maot sanajan dina sering hujan, sedengkeun nu sejenna maot sanggeus hujan Umumna aya tilu cara pikeun succulents ...Maca deui»

  • Naha succulents tumuwuh akar hawa
    waktos pos: Apr-06-2022

    Saleresna mangrupikeun hal anu saé yén succulents tiasa tumuh akar hawa, sabab gaduh akar hawa hartosna éta bakal hirup, sareng sababaraha anu henteu tumuh akar hawa parantos maot gancang, lalaunan kaleungitan daun, garing sareng maot.Succulents ngembang akar hawa saleresna mangrupikeun metode pilihan ...Maca deui»

  • waktos pos: Mar-25-2022

    1.For succulents, kembangan henteu ngan gumantung kana gizi, tapi ogé dina lampu, bédana suhu, komo naha periode dormancy alus atanapi henteu.Nanging, dasarna henteu aya tabu pikeun succulents dina genus Echeveria, salami aranjeunna henteu lentur, gizi Cukup, éta bagja pisan ...Maca deui»

  • Kumaha Panén Siki Succulent
    waktos pos: Mar-25-2022

    Musim semi mangrupikeun usum anu saé pikeun succulents pikeun pollinate sareng panén siki, teras anjeun tiasa sow kalayan senang.Laju pengecambahan siki succulent seger ampir 100%.Tapi premis di luhur nyaéta yén succulents kedah mekar, sareng kedah aya langkung ti hiji mekar.Naha succulents hésé mekar ...Maca deui»

  • Naha succulents janten héjo dina usum panas
    waktos pos: Mar-11-2022

    Éta mangrupikeun hal anu seueur jalma teu gaduh pilihan tapi kedah dilakukeun pikeun succulents janten héjo dina usum panas.Naha succulents janten héjo dina usum panas?Seuseueurna jalma terang alesanana, nyaéta, suhuna luhur, aranjeunna sibuk ngajaga kahirupan, sareng kirang cahaya.Alesan penting nyaéta ...Maca deui»

  • Naha succulents peryogi pupuk?
    waktos pos: Feb-24-2022

    Musim semi di dieu, sareng usum ngembang succulent di dieu, sareng anjeun kedah terang ngeunaan pupuk succulent.Naha succulents peryogi pupuk?Seuseueurna succulents tumbuh di tempat anu taneuhna rada goréng.Sacara umum, kandungan gizi tina taneuh anu digunakeun pikeun penanaman di bumi cukup pikeun nyup...Maca deui»

  • Naha succulents tiasa ngabersihan hawa jero ruangan?
    waktos pos: Jan-17-2022

    Polusi hawa jero rohangan biasana mibanda tilu aspék, anu hiji nyaéta partikulat sapertos PM2.5, anu sanésna nyaéta polusi gas sapertos formaldehida, sareng anu sanésna nyaéta polusi mikroba sapertos baktéri sareng virus.Biasana, pepelakan ngamurnikeun hawa utamina ngarujuk kana polusi gas sapertos formaldehida, sareng rencana ...Maca deui»

  • Kumaha ngabersihan succulents
    waktos pos: Jan-07-2022

    Penampilan succulents anu éndah sareng bersih mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon seueur jalma resep éta.Tapi henteu paduli naha pepelakan dijaga di jero ruangan atanapi di luar, teu aya jaminan yén éta bakal salawasna beresih sareng henteu kacemar.Nyiram, hujan, angin, goresan, sareng mindahkeun pot moal tiasa ...Maca deui»

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2