Succulent bulan ragrag tutuwuhan Succulent

Katerangan pondok:

Bulan succulent ragrag, daun bisa robah tina héjo jadi beureum


Rincian produk

Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali