Tutuwuhan Succulent Echeveria 'Cinta Murni'

Katerangan pondok:

Tutuwuhan Succulent Echeveria 'Cinta Murni', rosette tutuwuhan, rada dibungkus, daunna lonjong, gajih, datar sareng rada kerung sisi hareup daun, tukangeun busur daun cembung, ketebalan margin daun, hareup tumpul sareng ujung pondok, bubuk lapisan daun. , héjo ngora, tip beureum, kaluar tina kaayaan hareup daun pink, tutuwuhan rarasaan lembut.


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali