Tutuwuhan Succulent Haworthia Tian Shu

Katerangan pondok:

Jenis Tutuwuhan : Tutuwuhan Alami
Rupa-rupa: Haworthia
Atribut : daun teuas daun lemes Daun Sclerophyte mindeng bintik bodas, succulent
atawa nodules kana strips (belang);Daun lemes succulent transparan
Wangun Tutuwuhan : Wangun Batu
Fitur: résistansi halodo
Hirupna: Gampang breed


Rincian produk

Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali