Tutuwuhan Succulent Hoya lacunose SP

Katerangan pondok:

Nanjak semi-shrubs, akar ambek dina titik;Sakabeh tutuwuhan glabrous iwal beungeut jero corolla.Daun ovate atawa ovate-lanceolate, panjang 3-4,5 cm sarta rubak 1,5 cm, apikal acuminate, dasar cuneate mun rounded, lacunar dina duanana. surfaces lamun garing, margin conspicuously recurved;Vena tengah naék, urat gurat teu jelas;Petiole 5-10 mm panjang, kelenjar tufted apikal inconspicuous.Peduncle sababaraha 1 cm leuwih panjang batan daun;Calyx lobus ovate, obtuse;Corolla ca.Diaméterna 5 mm, pilose permukaan jero; lobus corolla aksésori ovate, tanduk jero ngabentuk lobus ovate sareng obtuse, istirahat dina antera; subobovate massa sari, panjangna 0,5 mm. Folikel lanceolate, panjangna 5-7 cm, puncak acuminate; Bibit apikal. kalawan jas siki sutra bodas


Rincian produk

Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali