grilles jandela

Katerangan pondok:

windows grilles,Tissue culture bibit-plant tissue culture nyaéta téknologi budaya aseptic tutuwuhan, anu dumasar kana téori yén sél tutuwuhan téh totipotent, ngagunakeun organ tutuwuhan in vitro (kayaning akar, batang, daun, pucuk tips, kembang, bungbuahan, jsb .) jaringan (sapertos ngabentuk lapisan, épidermis, cortex, sél pith, endosperm, jsb) atawa sél (saperti makrospores, microspores, sél somatic, jsb) jeung protoplas, dina steril sarta cocog medium budaya jieunan sarta kaayaan jieunan kayaning sakumaha cahaya sareng suhu, tiasa ngainduksi callus, kuncup adventitious, akar adventif, sareng tungtungna ngabentuk pepelakan anu lengkep.


Rincian produk

Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali